Soldeerstation 48W

De FERM SGM1013 is een geavanceerd soldeerstation en een must-have voor de fanatieke doe-het-zelver. De temperatuur is met een draaiknop eenvoudig in te stellen tussen 160 en 480 °C. Hierdoor kun je met precisie solderen zonder je werkstuk te beschadigen, denk aan het solderen van een printplaat of andere gevoelige elektronica.


Het soldeerstation heeft een oververhittingsbescherming, een stevige metalen houder voor de bout en een aan/uit schakelaar met LED verlichting. Kortom, je kunt veilig aan de slag. De soldeerbout beschikt over een mica verwarmingselement, die garant staat voor een lange levensduur.


Over het design is goed nagedacht. Dit soldeerstation is namelijk voorzien van een praktisch geplaatste spons, een bout met softgrip en een handige accessoire lade waar je bijvoorbeeld de vervangbare soldeerpunten in kunt bewaren. De SGM1013 wordt geleverd met een punt- en vlakvormige soldeerpunt, een spons en 2 dispensers soldeertin met een diameter van 1mm en 1.5 mm. Je kunt dus direct aan de slag!

Artikelnummer: SGM1013

Availability: In voorraad

€ 29,95

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht in kg 0.6050
EAN Code 8717479067626
Inclusief Punt- en vlakvormige soldeerpunt, Spons, 2 dispensers soldeertin (1mm- 1.5mm)
Soldeer temperatuur 160-480°C
Aansluitspanning 230V

Downloads

Klik op de link om de handleiding te downloaden:

Manual SGM1013

Video's

Klik bij beschikbaarheid op de afbeelding om de video te bekijken.

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Multisafepay