Retourneren

Toch niet helemaal blij met je aankoop dan kun je dit binnen 14 dagen na ontvangst van je product bij ons melden via het online retourformulier
Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product terug te sturen.  

Let op: de producten moeten ongebruikt zijn, compleet en in de originele intacte verpakking, anders kan een retour niet door ons verwerkt worden.

Dus; maak de doos voorzichtig open en bekijk het product zoals je ook in een winkel zou doen. Bijvoorbeeld: haal de boormachine uit de doos en bekijk hem van alle kanten, zet hem aan maar ga er niet mee boren.

Retourprocedure
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF) of ons standaard retourformulier, maar je bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Retourzendingen zijn voor je eigen risico. Dit betekent dat FERM niet aansprakelijk kan zijn voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Zorg daarom altijd dat je een retourzending uitvoert op een traceerbare manier en dat je de Track & Trace code goed bewaard. De kosten van de retourzending zijn altijd voor je eigen rekening. DPD heeft een online verzendportaal (www.pakkettenversturen.nl) waar je op een eenvoudige en goedkope manier een label kunt printen en je zending kunt retourneren.

Retourneren stappenplan
We hopen natuurlijk dat je blij bent met je artikel. Ben je niet geheel tevreden met jouw aankoop of heb je je vergist? Dat is geen enkel probleem. 

Volg onderstaande stappen om snel en gemakkelijk je item(s) te retourneren.

Stap 1 : Stop de artikelen die je wil retourneren ongebruikt en compleet in de originele verpakking. 

Stap 2 : Gebruik het retourformulier om aan te vinken welke artikelen je retourneert en voeg het retourformulier bij je bestelling. 

Stap 3 : Plak het DPD retourlabel over het verzendlabel waarop jouw adres vermeld staat. (Het retourlabel is meegestuurd in het pakket)

Stap 4 : Breng de retourzending naar het dichtstbijzijnde Pickup parcelshop van DPD en bewaar het bewijs totdat wij de retour bevestigd hebben. In Nederland zijn ruim 850 Pickup parcelshops beschikbaar. Kijk op de Pickup parcelshop finder voor de Pickup parcelshop bij je in de buurt. Je kunt de Pickup parcelshop herkennen aan het logo bij de deur van de winkel.
https://www.dpd.com/nl/home/pickup/pickup_finder

Het retour adres is: Ferm International B.V., Lingenstraat  6, 8028PM, Zwolle

Stap 5 : Zodra de retourzending is ontvangen en verwerkt in ons magazijn, ontvang je de terugbetaling automatisch op de door u voor de betaling gebruikte rekening.

Mocht je nog vragen hebben over het retourproces, aarzel niet om contact met ons op te nemen via service@ferm.com of 088 - 1160700. We helpen u graag verder!

Wanneer wordt mijn retour verwerkt?
Nadat je je retour hebt opgestuurd  en wij je retour in goede orde hebben ontvangen. Het kan enkele dagen duren na aankomst van je retourzending voordat het verwerkt is.
Wanneer het retour is verwerkt, wordt het betaalde bedrag in gemiddeld 10 werkdagen teruggestort. Wanneer het langer dan 14 dagen duurt na het versturen van je retour neem dan contact op met service@ferm.com 

Hoe weet ik dat mijn retour gestuurde bestelling goed ontvangen is?
Je retourzending is altijd voor eigen risico. Dit betekent dat FERM niet aansprakelijk kan zijn voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. 
Verstuur daarom altijd je retourzending met een traceerbare methode waarbij je een Track & Trace code hebt. Hiermee kan je controleren waar je retourzending is.
Wanneer je retourzending is aangekomen duurt het gemiddeld twee werkdagen voordat de status van je bestelling verandert naar ‘retour verwerkt’.

Multisafepay