Li-Ion Accuboormachine 18V 1.5Ah - 2 accu's

De krachtigste accuboormachine uit het FERM assortiment is de 18V, geleverd met twee 1.5Ah accu’s. De machine heeft twee mechanische snelheden en is naast schroeven ook geschikt voor boorwerkzaamheden. In de schroefstand levert de machine veel kracht op lagere snelheid. In de boorstand draait de boor op hoge snelheid en boort daardoor zonder problemen in hout en metaal. De machine is voorzien van een metalen snelspanboorkop.


Het maximale draaimoment is 44 Nm. Voor nauwkeurig schroeven heeft de machine 24 draaimomentinstellingen. De snellader zorgt ervoor dat de accu in 60 minuten geheel is opgeladen.


De accuboor is uitgerust met LED werkverlichting en een riemhaak en wordt geleverd in een robuuste opbergkoffer met twee 18V Li-Ion accus’s, een snellader en 2 schroefbits.


Li-Ion technologie


De CDM1114S is voorzien van Li-Ion technologie. In tegenstelling tot gangbare batterijtechnologieën ontladen Li-Ion batterijen niet, daardoor is de machine altijd klaar voor gebruik. Doordat Li-ion batterijen geen geheugeneffect hebben, kunnen ze op ieder gewenst moment opgeladen worden. Daarnaast zijn Li-ion batterijen krachtiger, lichter en milieuvriendelijker. Dit zorgt voor een 50% betere prestatie in vergelijking met reguliere batterijtechnologieën.


Toepassing


Een accuboormachine wordt gebruikt om schroeven in te draaien en om in hout en metaal te boren. Hoe hoger het maximale draaimoment (koppel uitgedrukt in Nm), hoe eenvoudiger dit gaat. Voor het boren van gaten in harde steensoorten heeft FERM verschillende boorhamers of klopboren in het assortiment.

Artikelnummer: CDM1114S

Availability: In voorraad

€ 159,95

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht in kg 3.8100
EAN Code 8717479033836
Accu Li-lon
Aantal draaimomentinstellingen 23 + drill
Boorhouderspanwijdte 1 - 10 mm
Frequentie 50 Hz
Inclusief 2 18V Li-Ion accu’s - Snellader - 2 dubbelzijdijge bits - Opbergkoffer
Laadtijd accu 60 minutes
Onbelast toerental positie I 0 - 400 /min
Onbelast toerental positie II 0 - 1400 /min
Max. draaimoment (lage snelheid) 44 Nm
Voltage 18 V - 1.5 Ah
Aansluitspanning 230 - 240 V~

Downloads

Klik op de link om de handleiding te downloaden:

Manual CDM1114S

Video's

Klik op de video om hem te bekijken:

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: