Creditcard

Visa / Mastercard

Creditcards wordt door 5% van de Nederlandse online kopers gezien als favoriete betaalmethode. Dit blijkt uit cijfers van de ThuisMarktMonitor 2010 uitgevoerd door Blauw Research. In het buitenland is het gebruik van creditcards vele malen hoger dan hier in Nederland, dit maakt creditcards tot een goede nationale en internationale betaalmethode. 

Buckaroo handelt de directe verwerking af van online creditcardbetalingen voor: MasterCard, Visa en American Express. Dit zijn de 3 belangrijkste creditcards die maar liefst 99% van de Nederlandse markt dekken en 95% van de internationale markt. De Buckaroo Payment Engine ondersteunt creditcardtransacties in verschillende valuta. De creditcard betaalschermen zijn dan ook meertalig van opzet. 

Daarnaast ondersteunt Buckaroo het door Visa ontwikkelde 3-D Secure systeem dat voor extra veiligheid zorgt bij creditcardbetalingen.

eMaestro 

eMaestro is het SEPA debetkaart merk van MasterCard. eMaestro stelt consumenten in heel Europa in staat om eenvoudig en veilig online aankopen te doen met hun debetkaart. Met eMaestro werkt MasterCard toe naar een Europese betaalmethode, waarmee de consument in eigen land en over de grens online aankopen kan doen.